- Fibio -

Om oss

Fibio – för dig som har höga krav!

För oss betyder service och kundnöjdhet allt. Du ska kunna lita på att du får service i världsklass. Hos oss så behöver du inte vänta i kö eller förklara ditt ärende för flera olika personer och du får alltid en återkoppling på utlovad tid.

Image Description
shape-4

Lägg energi på det du gillar

Med Fibio får du alltid smarta lösningar till låga priser. Vi lägger all vår energi på att leverera bra tjänster till låga priser. Det betyder att du istället kan lägga din energi på sådant du gillar att göra!

Oslagbar kvalitet & täckning

Vårt mobilnät täcker 99,9 procent av Sveriges befolkning och 90 procent av vårt avlånga lands yta. Det är ett resultat av alla satsningar som gjorts i det mobilnät vi använder. I norr har nätet byggts ut med 140 procent och i söder med 40 procent. Det innbär förbättrad samtalskvalitet och snabbare mobilsurf.

Image Description
Image Description

Kundservice i världsklass

Vi vill göra livet enklare för våra kunder. Därför har vi en support som man kan nå genom telefon, mejl och via social media. Det är inte kul att sitta i kö, därför kan du istället enkelt be att bli uppringd en viss tid som passar dig. Hos oss får du riktigt bra support när det passar dig.

Image description

Fibio är den enkla mobiloperatören med fokus på enkelhet, billiga priser och en personlig kundservice.

Hos oss är du kund för att du vill, inte för att du måste. Därför erbjuder vi alla våra kunder en 100% nöjd kund garanti.

Kundnöjdhet

Hos Fibio värdesätter vi våra kunders åsikter. Vi finns att recensera på Trustpilot. Dela gärna med dig av din åsikt du med!

KONTAKTUPPGIFTER