Mobiltelefoni

Hos Fibio slipper du allt onödigt krångel som bindningstider, rörliga priser och kluriga fakturor. Fria samtal och SMS ingår alltid, du behöver bara fundera över hur mycket surf du behöver.

Image description

Vårt erbjudande

Alla våra mobilabonnemang innehåller fria samtal, SMS och MMS inom Sverige men vi kan också hjälpa dig att skräddarsy ett eget abonnemang, på dina villkor. Vi är också en av få operatörer som erbjuder abonnemang med helt obegränsad surf, helt utan begränsningar!

Just nu fri anslutningsavgift när du beställer via webben (ord. pris 250 kr)

Extra sim-kort

Endast 149kr per månad sim-kort

Behöver du ett extra-simkort till din surfplatta, laptop?

Du som har mobilabonnemang hos oss har möjlighet att beställa extra sim-kort och lägga till upp till åtta användare till ditt huvudabonnemang Extra sim-korten delar surfmängden som ingår i ditt mobilabonnemang eller i ditt mobila bredbandsabonnemang.
Har du t.ex ett FP Unlimited abonnemang med obegränsad surf, får du självklart obegränsat med surf även till ditt extra sim-kort! Du kan ha upp till 8 extra sim-kort per abonnemang.

Image description

Fibio är den enkla mobiloperatören med fokus på enkelhet, billiga priser och en personlig kundservice.

Hos oss är du kund för att du vill, inte för att du måste. Därför erbjuder vi alla våra kunder en 100% nöjd kund garanti.

Kundnöjdhet

Hos Fibio värdesätter vi våra kunders åsikter. Vi finns att recensera på Trustpilot. Dela gärna med dig av din åsikt du med!

KONTAKTUPPGIFTER