Mobilt bredband

Med mobilt bredband surfar du var du vill, när du vill. Koppla upp dig även när du är utomlands eller i sommarstugan.

Med mobilt bredband kan du enkelt surfa från din dator, surfplatta eller mobiltelefon, även när du är på resande fot. Det enda du behöver är ett sim-kort. Ska du till landstället och vill ha ett stabilt och portabelt wifi att koppla upp dig mot? Då är en 4G-router alldeles perfekt. På vägen till din slutdestination brukar surfplattan komma väl till pass, framförallt till barnen. Använd den uppkopplad med sim-kort eller mobilt bredband om du är i bilen eller på tåget.


Image Description

Abonnemang för mobilt bredband
Just nu fri anslutningsavgift när du beställer via webben (ord. pris 250 kr)

Extra sim-kort

Endast 99kr per månad sim-kort

Behöver du ett extra-simkort till din surfplatta, laptop?

Du som har mobilabonnemang hos oss har möjlighet att beställa extra sim-kort och lägga till upp till åtta användare till ditt huvudabonnemang Extra sim-korten delar surfmängden som ingår i ditt mobilabonnemang eller i ditt mobila bredbandsabonnemang.
Har du t.ex ett FP Unlimited abonnemang med obegränsad surf, får du självklart obegränsat med surf även till ditt extra sim-kort! Du kan ha upp till 8 extra sim-kort per abonnemang.

Image description

Fibio är den enkla mobiloperatören med fokus på enkelhet, billiga priser och en personlig kundservice.

Hos oss är du kund för att du vill, inte för att du måste. Därför erbjuder vi alla våra kunder en 100% nöjd kund garanti.

Kundnöjdhet

Hos Fibio värdesätter vi våra kunders åsikter. Vi finns att recensera på Trustpilot. Dela gärna med dig av din åsikt du med!

KONTAKTUPPGIFTER